Werkzaamheden aan de dakkapel

18/10/2017
Heb je onlangs een nieuwe dakkapel op de woning laten plaatsen? Door regelmatig onderhoud aan de dakkapel uit te laten voeren kan je langer profiteren.
Lees meer!

Dakkapel isoleren en ongedierte

25/03/2016
Dakkapel geisoleerd? Dan wil je je natuurlijk geen zorgen maken over ongedierte die in no-­time gehakt maken van het isolatiemateriaal. Lees snel verder.
Lees meer!

Uw zolder verruimen? Bouw uw dak uit!

06/01/2016
Is uw zolder momenteel ook te klein om er goed gebruik van te maken? Schaf dan een dakkapel aan zodat uw zolder een extra bruikbare kamer in uw huis wordt.
Lees meer!

Dakkapel schilderen, hoe werkt het?

16/11/2015
Een dakkapel heeft regelmatig een schilderbeurt nodig. Als u uw dakkapel wilt voorzien van nieuw schilderwerk, lees dan verder voor meer informatie.
Lees meer!

Zelf een dakkapel plaatsen?

19/10/2015
Zelf een dakkapel plaatsen? In dit artikel hebben we alle belangrijke punten opgenomen bij het zelf plaatsen van een nieuwe dakkapel. Lees snel verder!
Lees meer!

Verlegde nokdakkapel, wat is het precies?

07/09/2015
Wilt u meer weten over verlegde nokdakkapellen? Bent u benieuwd wat u moet doen om een verlegde nokdakkapel te plaatsen? Lees er hier meer over.
Lees meer!

Dakkapel aftimmeren, wat houdt het in?

26/08/2015
Vaak ontstaat er verwarring wanneer er wordt gesproken over het aftimmeren van een dakkapel, want wat houdt dat nou eigenlijk in? Lees er hier meer over!
Lees meer!

Sleepdakkapel, een nieuwe trend?

10/08/2015
Wilt u een ander soort dakkapel dan de standaard platdak dakkapellen? Dan is een sleepdakkapel wellicht iets voor u! Lees hier meer over sleepdakkapellen.
Lees meer!

Een dakkapel levert meerwaarde!

13/07/2015
Een dakkapel verhoogt de waarde van uw woning, verbetert uw leefomstandigheden en maakt uw woning aantrekkelijker voor de verkoop. Lees er hier meer over!
Lees meer!