Een dakkapel levert meerwaarde!

Mike avatar

Mike op 13-07-2015

Wanneer u ervoor kiest om een dakkapel te laten plaatsen, verhoogt u daarmee ook de waarde van uw woning. Daarnaast gaan uw eigen leefomstandigheden er op vooruit en wordt uw woning aantrekkelijker wanneer u deze wenste te verkopen.

Meerwaarde dakkapel

Waarde woning verhogen dankzij dakkapel

Door het laten plaatsen van een dakkapel verhoogt u de waarde van uw woning. Wanneer u uw woning wilt verkopen is het dus verstandig een opbouw te laten plaatsen, naast dat u de waarde verhoogt, trekt u ook de aandacht van potentiële kopers. De aanschafkosten krijgt u weer terug bij de verkoop, omdat de waarde is gestegen. De kamer met een dakkapel wordt een stuk leefbaarder, door inkomend licht en meer loopruimte.

Meer loopruimte

Een voordeel van een dakkapel is dat u meer ruimte creëert. Wat eerst misschien een onbruikbare kamer of ruimte was, is door een dakkapel plots een compleet andere ruimte. U heeft meer ruimte waar u kunt lopen en u kunt meters toevoegen aan de oppervlakte van uw woning, dit trekt dan ook weer eventuele kopers.

Meer licht en ruimte

Met een dakkapel haalt u meer licht binnen. Hierdoor krijgt een donkere kamer plots een frisse en ruime uitstraling. Wanneer alle kamers van een woning bruikbaar zijn, verhoogt dit automatisch ook weer de waarde van uw woning. Een dakkapel zal uw woning altijd aantrekkelijker maken voor de verkoop. Een dakkapel is dus een prima investering die zich altijd terug betaalt!

Prijzen dakkapellen vergelijken

Wanneer u van plan bent een dakkapel te laten plaatsen raden wij u aan uzelf vooraf goed in te laten lichten. Bijvoorbeeld door meerdere offertes aan te vragen van aanbieders bij u uit de regio. Door meerdere dakkapel specialisten te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt aanzienlijk besparen op uw nieuwe dakkapel.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!