Verlegde nokdakkapel, wat is het precies?

Mike avatar

Mike op 07-09-2015

Als u een woning heeft waarbij u op de bovenste verdieping niet goed kunt staan, is het te overwegen om een verlegde nokdakkapel te plaatsen. Meestal is de stahoogte bij deze daken onder de 1,75m. Dit wordt meestal overwogen bij een dak met een hellingshoek van rond de 30 graden. Bij het plaatsen van zo'n nieuwe dakkapel is het goed om na te gaan of de vloer van uw zolder de nieuwe dakconstructie wel aankan.

Verlegde nokdakkapel

Is er een vergunning nodig?

Het is niet mogelijk om een verlegde nokdakkapel te plaatsen zonder een vergunning. Dit komt omdat de constructie van een woning niet altijd sterk genoeg is voor een verlegde dakkapel. De gemeente zal daarom goed berekenen of het in uw geval wel mogelijk is om de verlegde dakkapel te plaatsen.

Vergelijk prijzen van dakkapelspecialisten

Aangezien iedere dakkapelspecialist zijn eigen prijs vraagt, is het mogelijk dat er flinke verschillen in prijs zitten als het gaat om een verlegde dakkapel. Vergelijk meerdere dakkapelspecialisten door verschillende gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Zo ziet u in een oogopslag welke specialist u de beste prijs kan bieden voor het plaatsen van een verlegde nokdakkapel.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!