Dakkapel Leuven

Woonachtig in de omgeving van Leuven en op zoek naar een dakkapel, dakraam of dakopbouw? Dan bent u hier aan het goede adres! Wij werken samen met diverse dakkapel leveranciers die voor u een prachtig nieuw dakkapel kunnen plaatsen.

Dakkapel Leuven
Met een dakkapel creëert u eenvoudig extra ruimte en licht in uw woning. Daarnaast geeft een dakkapel ook meerwaarde aan een woning, er ontstaat meer leefbare ruimte in de woning en van 'nutteloze' ruimtes kunnen zo gemakkelijk functionele en leefbare ruimtes worden gemaakt.

Dakkapel prijzen Leuven

Er zijn verschillende dakkapel aanbieders in de omgeving van Leuven, deze hanteren echter niet allemaal exact dezelfde prijzen. Daarnaast hangen prijzen ook af van een aantal andere factoren zoals onder andere het type dakkapel, gaat u voor een traditioneel dakkapel of een prefab dakkapel? Maar ook materiaalkeuze, de grootte van de dakkapel en in hoeverre u dakkapel aanbieders met elkaar vergelijkt zullen meespelen in het tot stand komen van de prijs voor uw dakkapel.

Vergunning dakkapel

Plaatsing van een dakkapel kan zonder vergunning mits deze voldoet aan een aantal voorwaarden. De voorwaarden betreffen voornamelijk de positie van de dakkapel op het dak. Wanneer de dakkapel niet aan deze voorwaarden kan voldoen, zal er een bouwvergunning moeten worden aangevraagd bij de gemeente.

Dakkapel referentie Leuven

"Wij zijn sinds kort de trotse ouders van onze zoon Thom, de kinderkamer die wij in gedachten hadden is erg donker en is niet voorzien van een raam. Om genoeg lichtinval te creëren en de mogelijkheid om te 'luchten' hebben wij besloten een dakkapel te laten plaatsen. Wij hebben 42% kunnen besparen op de totaalprijs doordat we offertes hebben vergeleken!" - Vincent & Sophie, Leuven

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.