Dakkapel Mechelen

Wanneer u in de omgeving woont van Mechelen en op zoek bent naar een dakkapel, dakraam of dakopbouw, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken samen met diverse dakkapel aanbieders uit de regio van Mechelen die u kunnen voorzien van een mooie nieuwe dakopbouw.

Dakkapel Mechelen
Met een dakkapel kan op eenvoudige wijze extra ruimte en licht worden gecreëerd in een woning. Daarnaast geeft een dakkapel ook meerwaarde aan een woning, er ontstaat zo namelijk meer leefbare ruimte in de woning. Zo kunnen 'nutteloze' ruimtes gemakkelijk worden omgetoverd tot functionele leefbare ruimtes.

Dakkapel prijzen Mechelen

Er zijn verschillende dakkapel leveranciers in de omgeving van Mechelen, deze hanteren echter niet allemaal exact dezelfde prijzen. De prijs van een dakkapel hangt daarnaast ook af van een aantal andere factoren zoals onder andere het type dakkapel (traditioneel of prefab), de materiaalkeuze en de grootte van de dakkapel. Maar ook in hoeverre u dakkapel leveranciers met elkaar vergelijkt zal meespelen in de prijs die u uiteindelijk zult betalen voor een dakkapel.

Dakkapel vergunning

Een dakkapel kan zonder vergunning worden geplaatst mits deze aan een aantal voorwaarden voldoet. De voorwaarden hebben vooral te maken met de positie van de dakkapel op het dak. Wanneer de dakkapel niet aan deze voorwaarden zal voldoen, dan zal er een dakkapel vergunning aangevraagd moeten worden. Dit kan onder andere worden gedaan bij de gemeente.

Dakkapel referentie Mechelen

"Ons huis werd eigenlijk te klein met opgroeiende kinderen maar verhuizen was geen optie. Daarom hebben we besloten twee dakkapellen te laten plaatsen zodat we van de zolder twee volwaardige slaapkamers konden maken. Goed vergeleken tussen verschillende aanbieders en uiteindelijk een een zeer scherpe deal kunnen sluiten!" - Familie Desmet, Mechelen

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.