Dakkapel prijs

De prijs voor een dakkapel ligt gemiddeld zo tussen de €2.500,- en €5.000,- euro. Uiteraard heeft de prijs van een dakkapel te maken met verschillende factoren. We gaan er hieronder dieper op in.

Dakkapel prijzen
Prijzen van dakkapellen kunnen nogal variëren. Factoren die meespelen in de totstandkoming van de prijs zijn onder andere het type dakkapel waarvoor wordt gekozen (een prefab of traditioneel dakkapel), de materiaalkeuze en de grootte van de dakkapel. Maar ook in hoeverre u dakkapel aanbieders met elkaar vergelijkt speelt mee.

Prijzen standaard dakkapel

De standaard dakkapel, zoals u waarschijnlijk op daken in uw buurt ziet, is 150 cm hoog en 250 cm breed. Voor dit soort dakkapellen kunt u op de volgende prijzen rekenen:

- een houten dakkapel begint vanaf zo'n €2.500,-
- een kunststof dakkapel begint vanaf zo'n €3.750,-
- een prefab dakkapel begint vanaf zo'n €3.750,-
- een polyester dakkapel begint vanaf zo'n €4.250

Onderhoud dakkapel

Een houten dakkapel is in aanschaf de goedkoopste, echter wanneer u rekening gaat houden met de onderhoudskosten die u in de toekomst heeft, is het verstandiger om te kiezen voor een kunststof- of polyester dakkapel. De beste keus is een polyester prefab dakkapel. Voor een prijs van €4.250,- biedt deze veel voordelen. Deze soort is dan ook de meest geplaatste dakkapel in zowel Nederland als België. Deze isoleert goed en vraagt weinig onderhoud.

Extra brede dakkapellen

Waar ook steeds meer mensen voor kiezen zijn de bredere dakkapellen. U kunt voor zo'n €750,- een extra meter breedte kopen. Als u een dakkapel laat plaatsen, kunt u zelf veel invloed hebben op de prijs hiervan.

Door offertes te vergelijken van meerdere specialisten krijgt u een goed overzicht van de actuele prijzen die berekend worden. Op deze manier profiteert u van actuele kortingen en aanbiedingen van aannemers. U kunt tot wel 40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.