Dakramen

Dakramen geven uw zolder, kamer of andere ruimte veel licht waardoor deze veel ruimer oogt. Daarnaast zijn dakramen, indien deze te openen zijn, ook erg nuttig voor ventilatie en frisse lucht.

Dakraam plaatsen
Er zijn vele soorten dakramen, zo kan worden gekozen voor een lichtkoepel, uitzetraam, klapraam, dicht dakraam en nog tal van andere soorten. Het is heerlijk om te ervaren hoe een donkere ruimte compleet kan worden veranderd doordat er (meer) zonlicht naar binnen komt.

Dakraam kiezen

Kies niet zomaar het eerste de beste goedkope dakraam, en hou ook rekening met de functie van het dakraam. Het is natuurlijk ook belangrijk dat u een goede isolatie houdt bij het dakraam, zodat niet alle warmte via het dakraam het huis verlaat. Kies daarom voor een dakraam met goede isolatie. Bekende aanbieders van dakramen zijn bijvoorbeeld Velux, Fakro en Roto.

Montage van een dakraam is zelf te doen, maar enige kennis is hierbij wel op zijn plaats. Een dakraam zelf plaatsen is niet heel moeilijk, maar bepaalde know-how is wel van belang, zeker wanneer u gaten gaat maken in uw dak.

Deskundige installatie dakramen

U kunt een dakraam het beste laten plaatsen door een ervaren vakman, deze weet exact wat hij doet. U bent er zo van verzekerd dat het dakraam optimaal wordt geplaatst en daarnaast heeft u zo ook recht op garantie.

Wilt u een dakraam specialist inschakelen? Vergelijk hiervoor dan offertes van meerdere specialisten op onder andere prijs en kwaliteit. Door te vergelijken kunt u eenvoudig zien waar u de beste deal kunt sluiten.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.