Fakro dakramen

Met Fakro dakramen kunnen ruimtes eenvoudig meer comfortabel worden gemaakt. Er wordt met een dakraam of dakvenster gezorgd voor meer daglicht, ventilatiemogelijkheden en een mooi uitzicht.

Fakro dakramen
De dakramen van Fakro zijn eenvoudig te openen dankzij de handgreep aan de onderzijde van het raam, die ook een kierstand functie heeft.

Ventilatie met Fakro dakraam

Door de kierstand functie kan er eenvoudig extra worden gelucht wanneer u bijvoorbeeld ligt te slapen of wanneer u niet thuis bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid of het weer.

Ventilatie in een woning is erg belangrijk. Een dakraam van Fakro heeft een ventilatierooster dat is verwerkt in het kozijn van het raam, op deze manier kan er altijd gemakkelijk worden geventileerd en behoudt het raam een maximaal glasoppervlak.

Meer comfort met Fakro dakramen

Met dakramen tovert u op gemakkelijke wijze een donkere zolderkamer om in een comfortabele ruimte omdat er zo daglicht naar binnen kan komen. Hierdoor zal het veel prettiger zijn om in de ruimte te zijn en daarnaast zal deze hierdoor ook groter ogen. Ook is het veel aangenamer als u door een raam naar buiten kunt kijken. Verander 'nutteloze' ruimtes dus in praktische kamers met dakramen van Fakro.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Fakro dakraam in uw dak?

Vraag hier dan eenvoudig en geheel gratis en vrijblijvend offertes aan van meerdere dakwerkers bij u uit de buurt. Deze kunnen voor u op uiterst professionele wijze een Fakro dakraam plaatsen. Door te vergelijken kunt u besparen op de kosten en installatie van een dakraam en ook kiest u zo gemakkelijk voor de dakwerker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.