Prefab dakkapel

De prefab dakkapel is tegenwoordig erg populair. Dit komt voornamelijk doordat deze in één dag te plaatsen is. Daarnaast heeft deze nog meer voordelen. We bespreken ze hieronder.

Prefab dakkapel
Bij een prefab dakkapel worden alle onderdelen van de dakkapel vooraf in een werkplaats of fabriek gemaakt en vaak ook al in elkaar gezet. De dakkapel wordt dan meteen geïsoleerd en waterdicht gemaakt.

Prijs van een prefab dakkapel

De prijs van een prefab dakkapel ligt lager, dit komt omdat prefab dakkapellen voordeliger geproduceerd kunnen worden. In een fabriek zijn de machines en materialen direct voorhanden, de productie is daarom veel efficienter waardoor er geprofiteerd kan worden van een lagere prijs ten opzichte van traditioneel gebouwde dakkapellen.

De prijs van een prefab dakkapel van kunststof met een hoogte van 1.50 meter en breedte van 2.50 meter begint bij zo'n €3.750. Voor een houten variant bent u iets goedkoper uit en bij een polyester variant liggen de prijzen ongeveer €1.000 hoger.

Snel resultaat

Wanneer u graag zo snel mogelijk wilt genieten van extra ruimte en licht, dan een prefab dakkapel ideaal. In één dag kan deze namelijk geplaatst worden, doordat de verschillende onderdelen vooraf al geproduceerd zijn. De dakwerker hoeft in principe nog alleen maar het dak van de woning voor te bereiden en daarna te zorgen dat de dakkapel hierop goed aansluit.

Ook is de levertijd vaak kort, dit komt omdat het gehele productieproces in de werkplaats of fabriek erg efficiënt is. Het produceren van een prefab dakkapel duurt meestal maar zo'n 2 tot 4 dagen.

Weinig last van de verbouwing

Omdat het plaatsen van een prefab dakkapel snel gaat, is de verbouwing ook minder afhankelijk van weersomstandigheden. Het gat dat in het dak wordt gemaakt, is na een paar uur weer helemaal gedicht en alle rommel is aan het einde van de dag opgeruimd. U zult dus relatief gezien maar weinig last hebben van de hele verbouwing.

Prefab dakkapel laten plaatsen

Wilt u een prefab dakkapel laten plaatsen? Het is dan verstandig om hiervoor offertes van meerdere dakwerkers uit uw regio te vergelijken op onder andere prijs en kwaliteit. U kunt op die manier eenvoudig besparen op kosten van uw prefab dakkapel en daarnaast kiest u zo gemakkelijk voor de dakwerker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.