Roto dakramen

Met Roto dakramen kan een ruimte gemakkelijk comfortabeler worden gemaakt. Met een dakraam komt er (meer) daglicht binnen, zijn er meer ventilatiemogelijkheden en kan er genoten worden van een mooi uitzicht. De prijs ligt aanzienlijk lager dan bijvoorbeeld een dakkapel.

Roto dakramen
De dakramen van Roto zijn eenvoudig te openen dankzij één enkele aan de onderzijde van het raam, waarmee alle functies kunnen worden bediend.

Ventilatie met Roto dakraam

Door de verluchtingsstand kan er eenvoudig extra worden gelucht wanneer u bijvoorbeeld niet thuis bent of wanneer u ligt te slapen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid of het weer.

Ventilatie in een woning is zeer belangrijk. Een dakraam van Roto heeft een ventilatierooster dat is verwerkt in het kozijn van het raam, op deze manier kan er altijd gemakkelijk worden geventileerd en behoudt het raam een maximaal glasoppervlak.

Meer comfort met Roto dakramen

Met dakramen veranderd u op eenvoudige wijze een donkere zolderkamer om in een comfortabele ruimte. Omdat er zo (meer) daglicht naar binnen kan komen, zal het veel prettiger zijn om in de ruimte te zijn en daarnaast zal deze hierdoor ook groter ogen. Ook is het veel aangenamer als u de mogelijkheid hebt om door een raam van u af te kunnen kijken. Verander 'nutteloze' ruimtes dus in praktische kamers met dakramen van Roto.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Roto dakraam in uw dak?

Vraag hier dan geheel gratis en vrijblijvend offertes aan van meerdere dakwerkers bij u uit de buurt. Deze kunnen voor u op uiterst professionele wijze een Roto dakraam plaatsen. Door te vergelijken kunt u besparen op de kosten en installatie van dakramen en ook kiest u zo gemakkelijk voor de dakwerker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.