Velux dakraam

Met een Velux dakraam kan een kamer gemakkelijk meer comfortabel worden gemaakt. Er wordt zo gezorgd voor meer daglicht, frisse lucht en een mooi uitzicht.

Velux dakraam
De dakramen van Velux zijn eenvoudig te openen dankzij de brede handgreep aan de bovenzijde van het raam.

Ventilatie met Velux dakraam

Door de greep met een klik te openen, kan er worden geventileerd zonder dat het raam zelf ook daadwerkelijk open moet. Zo kunt u dus ook ventileren wanneer u bijvoorbeeld ligt te slapen of wanneer u niet thuis bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer of uw veiligheid.

Het is van belang om te ventileren in uw woning. Frisse lucht van buiten bevat echter vaak stofdeeltjes en insecten. Maar door de luchtfilter die in de Velux dakramen is ingebouwd kan frisse lucht naar binnen komen zonder dat er stof of insecten mee kunnen komen. De filter is daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken en te hergebruiken.

Meer comfort met een Velux dakraam

Met een dakraam tovert u op eenvoudige wijze een donkere zolderkamer om in een meer comfortabele ruimte omdat er zo daglicht binnen kan komen. Hierdoor zal de kamer veel fijner aanvoelen en daarnaast ook groter ogen. Ook is het prettig als u door een raam naar buiten kunt kijken. Verander 'nutteloze' ruimtes in praktische kamers!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Velux dakraam in uw dak?

Vraag hier dan heel eenvoudig en geheel gratis en vrijblijvend offertes aan van meerdere dakwerkers uit uw regio die voor u een Velux dakraam kunnen plaatsen. Door te vergelijken kunt u besparen op de kosten en installatie van een dakraam en daarnaast kiest u zo ook gemakkelijk voor de dakwerker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakkapel specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakkapel bedrijven.
Omdat u van meerdere dakkapel specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakkapel!
U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakkapel specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.